Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

KV Oostende bovenaan in het klassement van de beste velden

Sinds dit seizoen is er een klassement van de beste voetbalvelden – “the greenkeeper award”. Trainers, aanvoerders en match delegate (een neutrale toezichthouder) geven elke match punten aan het voetbalterrein voor telkens tien kwalitatieve en vijf esthetische criteria. Die gedeelde tweede plaats van KV Oostende in het klassement is een mooie erkenning. De teams van Krinkels zijn elke dag met de grootste zorg aan het werk om het veld zo goed mogelijk te onderhouden. Het werk omvat meer dan alleen het gras maaien. De medewerkers van Krinkels onderzoeken elk hoogteverschil, staan in voor de bemesting, tussentijdse regeneratie, herstelling speelschade en de verdere dagelijkse zorg. Tevens staat Krinkels in om tijdens winterperiode het terrein sneeuw- en ijsvrij te houden. 

Het beroep van greenkeeper blijft meestal onder de radar. Met een goed onderhouden veld stellen we de spelers in staat om hun beste spel te spelen, maar vermijden we ook talloze blessures die met een onregelmatig terrein te maken kunnen hebben. 

Dankzij onze expertise kan KV Oostende trots andere ploegen ontvangen en een kwaliteitsvol veld ter beschikking stellen. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/4986/kv-oostende.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/4986/kv-oostende2.jpg