Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Machinist Hovenier regio Vlaanderen

Als aannemer is Krinkels Greencare nv al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het onderhoud binnenbeplanting, tuinen en dakterassen. Binnen de Krinkels Groep met 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België.

Je uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een machinist hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

Je profiel?

Je volgde een opleiding tuinbouw en je hebt al enkele jaren ervaring als tractorchauffeur. Een rijbewijs B is een must, een rijbewijs C een extra troef. Je bent een vroege vogel die graag buiten werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Onze mensen hebben aan jou een toffe collega en goede teamwerker. Je hebt aandacht voor veiligheid, orde en netheid. Je draagt steeds zorg voor je machine. Je sterke punten: betrouwbaarheid, loyauteit, gedrevenheid, stiptheid, flexibiliteit, mobiliteit en precisie. Kennis van het Nederlands is vereist, kennis van het Frans is een extra troef. Een VCA-basisveiligheid is een pluspunt, zo niet behaal je het attest binnen de zes maanden. Je kunt overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar.

Aanbod en voordelen

Een mooie verloning
Stabiel bedrijf

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier