Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Werfleider Boomverzorging regio Antwerpen

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België.

Je uitdaging?

Je staat in voor de dagdagelijkse werfbegeleiding en opvolging van de werven m.b.t. boomverzorging. Je zal dus het werk van aannemers, onderaannemers en onze eigen ploegen moeten organiseren, coördineren en controleren.
Je hoofdtaak is het aansturen en opvolgen van de dagdagelijkse werking van de snoeiploegen. Concreet plan je de boomsnoeiers in, overleg je met ploegbazen hoe de dagdagelijkse taken correct uitgevoerd kunnen worden, organiseer je de machines en hoogwerkers op de werf en houdt je een vlot contact met de opdrachtgever alsook met de interne afdelingen.
Daarnaast sta je ook in voor opmaak van prijsoffertes, opvolgen van bestekken, signalisatieplanningen en vergunningen, geleverde prestaties en facturatie. Er wordt tevens van je verwacht dat je deelneemt aan de werfvergaderingen en maandelijks een kosten-baten evaluatie opmaakt.
Al deze taken en verantwoordelijkheden maken dat je zowel aan de slag gaat op de verschillende werven als op kantoor.
Tot slot zal je mee het gezicht van Krinkels worden. Je promoot Krinkels Boomverzorging naar de buitenwereld en bouwt een netwerk uit zowel met klanten als met externe collega boomverzorgers, zodoende Krinkels mee op de kaart te zetten.

Je profiel:

Je hebt minstens enige ervaring binnen de boomverzorgingswereld en/of je bent in het bezit van een erkend diploma “Boomverzorging”, ETW, ETT of een gelijkwaardig diploma of attest. Een absolute meerwaarde en zelfs noodzakelijkheid is kennis over bomen en boombeheer. Je hebt een sterke affiniteit met bomen, boomassortiment, boomveiligheid én kennis over snoei- en klimtechnieken en aangepaste machines.
Naast deze professionele kennis en ervaring zijn ook je interpersoonlijke vaardigheden van belang. Als aanspreekpunt op de werf en rasechte peoplemanager ben je uitgesproken communicatief. Verder zijn je sterke punten: gedrevenheid, flexibiliteit en oog voor veiligheid.
Een VCA-leidinggevende is mooi meegenomen, zoniet behaal je het attest binnen de zes maanden.

Aanbod:

Je komt terecht in een jong, dynamisch team en wordt ondersteund/begeleid door interne ervaren collega’s. Je maakt deel uit van een succesvol en ambitieus bedrijf dat sterke persoonlijke ontwikkelingsperspectieven biedt.
Dit wordt aangevuld met een competitief salarispakket en talrijke extra-legale voordelen.

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier