Jubileumfeest - 5 jarig bestaan Krinkels Zedelgem

Zedelgem, 27 oktober— Het jubileumfeest ter ere van het vijfjarig bestaan van Krinkels Zedelgem en het 55-jarig bestaan van Krinkels België, dat plaatsvond vorige vrijdag was een groot succes. Het evenement, gehouden in het depot van Krinkels Zedelgem, trok een indrukwekkende groep genodigden, waaronder burgemeesters, schepenen, intercommunales, klanten en scholen uit heel West-Vlaanderen.

Het hoogtepunt van de dag was de gelegenheid voor de aanwezigen om te genieten van informatieve toespraken van prominente sprekers Annick Vermeulen, Burgemeester van Zedelgem en Carl Decaluwé, Gouverneur van de provincie West-Vlaanderen. In hun toespraken benadrukten zowel de burgemeester als de gouverneur het cruciale belang van het aanpakken van klimaatverandering. Het ontharden van stedelijke gebieden en het creëren van meer ruimte voor de groene sector maken integraal deel uit van de oplossing. Ze onderlijnden dat zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau aanzienlijke uitdagingen op de agenda staan, en Krinkels een actieve rol zal spelen bij het aanpakken van deze uitdagingen. Peter Loyens (Algemeen Directeur van Krinkels België) en Jonas Van Poelvoorde (Regiomanager van West-Vlaanderen) spraken onder het motto “Het groen blijft groeien”. Dankzij de centrale ligging van Krinkels Zedelgem in de provincie krijgen 75 medewerkers de gelegenheid om hun eigen regio steeds groener en aantrekkelijker te maken.

Het evenement bood tevens gemeenten en scholen de gelegenheid om op een interactieve manier kennis te maken met Krinkels' expertise en diensten. Verschillende stands werden opgezet om de vaardigheden en mogelijkheden van het bedrijf te demonstreren.

Duurzaamheid en milieubewustzijn stonden centraal tijdens het evenement, waarbij Krinkels de nadruk legde op ontharding en vergroening als kernexpertise. Het bedrijf wilde gemeenten en intercommunales laten zien hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving voor hun inwoners.

Het was ook de gelegenheid om de samenwerking met scholen en studenten te verstrekken. Krinkels informeerde scholen in de regio over stages, bedrijfsbezoeken en andere kansen om jong talent te betrekken in de sector.

Het jubileumfeest markeerde niet alleen de mijlpalen van Krinkels Zedelgem en Krinkels België, maar ook het voortdurende engagement van Krinkels om bij te dragen aan een betere leefomgeving voor iedereen.