Krinkels in volle expansie

Een belangrijke stap in de evolutie van onze depots in Wallonië.

We hebben nu drie depots in Wallonië (Naninne - Jumet - Flémalle), waardoor onze aanwezigheid en logistieke capaciteiten in de regio worden versterkt.

Een nieuw hoofdstuk in Jumet - Henegouwen:

Gelegen in het industriepark van Jumet, biedt deze nieuwe locatie onze teams een basis die de dagelijkse werking van onze projecten vergemakkelijkt. Deze verhuizing is gericht op het verhogen van onze operationele efficiëntie om een nog betere service aan onze klanten te kunnen bieden.

Uitbreiding in de provincie Luik:

Tegelijkertijd zijn we enthousiast om onze eerste vestiging in de provincie Luik aan te kondigen, in Flémalle. Deze uitbreiding weerspiegelt de voortdurende groei van onze activiteiten in de regio en versterkt ons engagement om altijd dichter bij onze klanten en projecten te zijn.

Kansen voor werkgelegenheid in de buurt:

Deze verhuizingen zijn niet alleen een logistieke evolutie, maar ook een kans voor de inwoners van de nieuwe regio's. Krinkels organiseert Jobdays om lokale talenten aan te werven en onze teams te versterken. We geloven in de waarde van onze lokale teams en kijken ernaar uit om samen te werken met nieuwe getalenteerde leden.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over onze nieuwe projecten, werkgelegenheidskansen en komende evenementen. Krinkels, laten we samen de toekomst bouwen!