Krinkels verwerft groenaannemer Ambigreen uit Tongeren

Krinkels kondigt de succesvolle overname aan van Ambigreen, gevestigd in Tongeren. Ambigreen, gespecialiseerd in het onderhoud en de aanleg van groene ruimtes van bedrijven en retail parken, heeft altijd de nadruk gelegd op het leveren van oplossingen aan haar klanten.

Michel Lheureux, zaakvoerder van Ambigreen, uit zijn tevredenheid over deze strategische overname door Krinkels. "Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van een uitzonderlijke service, nu Krinkels haar kracht en expertise toevoegt", verklaart de heer Lheureux.

De onderhandelingen verliepen vlot, resulterend in een efficiënt overnameproces. Deze snelle afhandeling benadrukt de vastberadenheid van beide partijen om tot een succesvolle overeenkomst te komen. Voor Ambigreen was dit de beste oplossing, gezien de afwezigheid van geschikte opvolging.

Peter Loyens, Algemeen Directeur Krinkels, verwelkomt de medewerkers van Ambigreen hartelijk in zijn teams en benadrukt het belang van hun expertise en betrokkenheid bij het voortdurende succes van het bedrijf. Deze overname stelt Krinkels ook in staat haar lokale verankering in de provincie Limburg te versterken, wat getuigt van haar toewijding aan regionale groei. De klanten van Ambigreen kunnen nu beroep doen op een breder netwerk en groter dienstenpakket, aldus Peter Loyens.

Parallel aan deze overname heeft Krinkels onlangs een nieuw depot geopend in Heusden-Zolder, waarmee zij haar logistieke aanwezigheid in de regio versterkt. Deze strategische uitbreiding getuigt van de langetermijnvisie van Krinkels en haar toewijding aan voortdurende verbetering van haar diensten.