Succesvolle Inhuldiging Nieuwe Vestiging Krinkels in Limburg

Op 10 november vierden we met trots de feestelijke opening van ons nieuwe depot in Heusden-Zolder, gecombineerd met het jubileumfeest ter ere van 55 jaar Krinkels België.
Het evenement trok enthousiaste genodigden, waaronder burgemeesters, schepenen, intercommunales, klanten en scholen uit heel Limburg.Burgemeester Mario Borremans benadrukte in zijn toespraak de belangrijke rol van groen in Heusden-Zolder. Daarnaast meldde hij met trots dat Heusden-Zolder de sportiefste gemeente van Vlaanderen gaat worden en hoe ondernemingsvriendelijk de gemeente is. Marc Dillen, algemeen directeur van Embuild, sprak over de cruciale rol van groen en landscaping in de bouwsector en prees Krinkels' bijdrage aan duurzame stedelijke ruimtes.
Met een sterke focus op duurzame groei en het leveren van hoogwaardige diensten aan lokale gemeenschappen, legde Peter Loyens, algemeen directeur van Krinkels België, het belang van het nieuwe Limburgse depot uit. Floriaan Pardaens, Regiomanager, voegde toe dat lokale verankering essentieel is voor Krinkels, met het nieuwe Limburgse depot als mijlpaal voor efficiënte service in de regio.Deze stap sluit naadloos aan bij de bredere visie van Krinkels om duurzaam bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio.